Fatih'te vahşet yaşandı! Kadının başını kesip intihar etti

İstanbul'un Fatih ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 19 yaşındaki Semih Çelik, önce Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i öldürdü daha sonra Fatih'te 19 yaşındaki İkbal Uzuner'in başını kesti. Semih Çelik ardından Fatih'teki surlardan atlayarak intihar etti.

Abone ol

İstanbul'un Fatih ilçesinde kan donduran bir vahşet meydana geldi. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, bir kişinin Fatih'teki surlardan atlayarak intihar etmesiyle ilgili çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucu, 19 yaşındaki Semih Çelik adlı şüphelinin surlardan atlayıp intihar ettiği, intiharı öncesinde saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve saat 16.00 sıralarında da Fatih'te 19 yaşındaki İkbal Uzuner adlı kadınları öldürdüğü tespit edildi.

Elde edilen bilgilere göre, mesleği kasaplık olan şüphelinin akıl hastalığı nedeniyle bu yıl içerisinde 5 kez hastanede tedavi gördüğü, hakkında 2 kez kayıp ihbarı verildiği, 1 kez intihara teşebbüs ettiğine dair kayıt olduğu belirlendi.

Şüpheli, Eyüpsultan'da birlikte yaşadığı ailesinin, kız kardeşini üniversiteye götürmek üzere şehir dışına çıkması üzerine evde tek kaldı. Burada eski kız arkadaşı Ayşenur Halil'i başını keserek öldüren şüpheli, daha sonra yeni kız arkadaşı İkbal Uzuner ile Fatih'te buluştu. Birlikte surların tepesine çıktığı İkbal Uzuner'in de başını kesip vücudunu parçalara ayıran şüpheli, olayın ardından intihar etti.

Şüphelinin intiharının ardından olay yerinde polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemi alındı. Ekipler, bölgeye sevk edilen itfaiye merdiveniyle surlara çıkarak, şüphelinin burada öldürdüğü İkbal Uzuner'in cesedinin parçalarını aradı.

Şüphelinin birçok parçaya ayırdığı cesedin bir bölümünü surun tepesinde bıraktığı, bazılarını ise aşağıya attığı belirlendi, ceset bir araya getirildi.

Olay yerindeki araştırmalar ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından şüpheli ile İkbal Uzuner'in cesetleri Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

CİNAYETTEN ÖNCE PARÇALANMIŞ CESET ÇİZMİŞ

Bu arada, şüphelinin ilk cinayeti işlediği evde polis ekiplerince detaylı inceleme yapıldı.

Maktul Ayşenur Halil'İN cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, şüphelinin babasının ifadesine başvuruldu. Baba, oğlunun daha önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

Öte yandan, evde yapılan aramalarda, şüphelinin odasından maktul İkbal Uzuner'in parçalanmış cesedine uygun kara kalem çizim çalışması ele geçirildi.

Şüphelinin cinayetleri neden işlediğine dair henüz bir bulguya rastlanmazken, öldürülen iki kızın da öğrenci olduğu belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özel halk otobüsçüleri İBB önünde eylem yaptı Gündem Lösev, 5 Ekim'de Anıtkabir'de Gündem TOGG'un yeni başkanı Fuat Tosyalı oldu Gündem MGK bildirisi yayımlandı Gündem