Doğu Perinçek, Erdoğan'ın görüşmelerini değerlendirdi: "Atlantik denetimindeki güçlerle milli hükümet olmaz"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD tehditlerini aşacak bir milli hükümet planı yapamadığını söyledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Meral Akşener ile milli bir hükümet planı oluşturulamayacağını belirten Perinçek, "Bu güçler Atlantik denetiminde" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, önce ABD’nin Türkiye’ye yönelik tehditlerine dikkat çekti, ardından da bu tehditlerin gölgesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı görüşmeleri değerlendirdi.

- Erdoğan'ın Türkiye’nin önündeki süreci göğüsleyecek bir hükümet planı yok. HÜDAPAR ile Yeniden Refah'la yaptı onlar düşman tarafa geçti. Milli güçleri de kazanan bir plan yapmadı sayın Erdoğan, yapamadı. Hala da yapmadığı gözüküyor. Sayın Akşener’den medet umması, Özgür Özel ile görüşmeler... Hala bu dönemden çıkmak için aradığı güçlere bakıyoruz, o güçler hala Atlantik sisteminin denetiminde.
- Türkiye’nin kamp değiştirmesine ABD’nin tahammülü yoktur. Tahammülü olmadığını nereden anlıyoruz? Yunanistan kıyılarına getirdiği yığınaktan anlıyoruz. Girit’in kuzeyine Kıbrıs'a kurduğu üsten Filistin’deki saldırıdan anlıyoruz. Esad’ı devirme teşebbüsünden anlıyoruz.

Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile görüşmesini de yorumladı. Görüşmenin risklerine işaret etti.

- Başsağlığı diliyorum ama Cumhurbaşkanı neden görüşüyor? Bu görüşmenin anlamı ne? Ne manası var? Bu, Bahçeli'ye ve MHP’ye karşı yürütülen kara propagandaya bir taviz değil midir? Topluma verdiği mesaj MHP’ye karşı yürütülen kampanyanın ötesinde operasyona yararlı bir zemin oluşturur o görüşme. Başka bir şey oluşturmaz.
İzmir Barosu'na tepkiler büyüyor! Gündem Vatan Partisi neferlerinden Metin Gürel son yolculuğuna uğurlandı Gündem CKD'den, LGBT'ye karşı yasa çağrısı Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem