Diyarbakır’da kayıp Narin Güran’ın DNA’sı amcasının arabasında bulundu

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta evinden çıkarak Kur'an Kursu'na giden 8 yaşındaki Narin Güran'dan 12 gündür haber alınamıyor. Kayıp Narin'in soruşturmasında yeni bir gelişme oldu.

Abone ol

Arama çalışmaları devam ederken, Narin’in amcası Tavşantepe Mahalle Muhtarı S.G. gözaltına alındı. S.G.'nin otomobilinde yapılan incelemelerde Narin Güran’a ait DNA örnekleri bulundu. Ayrıca, amca S.G.'nin telefon kayıtları ve WhatsApp yazışmalarını sildiği tespit edildi. Kamera kayıtlarında ise amca S.G.'nin, Narin'in son görüldüğü andan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı belirlendi.

Narin Güran’ın acılı babası Arif Güran, 12 gündür kayıp olan kızı hakkında ellerinde bilgi bulunmadığını ifade etti. Baba Güran, herkesin ifadeye çağrıldığını ve şu anda bir gelişme olmadığını belirtti. Sosyal medyada yayılan yanlış haberlerle ilgili de tepkisini dile getirerek,

“Acımızı bile yaşayamıyoruz. Sosyal medyada yayılan bu yalanlar çok üzücü. Kızımızı istiyoruz, başka bir şey talep etmiyoruz. Kameraya veya sosyal medyaya meraklı değiliz. Şu anda devletin bize vereceği bilgiye odaklanmış durumdayız. Devlet yetkilileri 'Süreç devam ediyor, sabır göstermeniz gerekiyor' diyorlar. Ben de namazımı kılıp, Allah'ıma şükrediyor ve sabırlı olmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

CIA neden Kapadokya fotoğrafı paylaştı? Gündem Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suriye ile görüşmeleri değerlendirdi Gündem Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişiler yakalandı Gündem 2 Suriyeli Adalet Bakanlığında işe mi alındı? Gündem