Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri terör saldırısı nedeniyle iptal edildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerin, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) terör saldırısının iptal edildiğini duyurdu.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerin, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) terör saldırısının iptal edildiğini duyurdu. Belediyeden yapılan terör saldırılarının faaliyetlerinin iptaline neden olduğu belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm etkinlikler, Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı sebebiyle iptal edilmiştir. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Diğer şehirlerde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapılacak.

DEM Parti, MSB'nin hava harekâtını hedef aldı Gündem 43 ay sonra ilk! Ömer Öcalan'a İmralı izni: Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile görüştü! Gündem Hamas duyurdu! İsrail ordusu karargahına saldırı Gündem TUSAŞ terör saldırısından sonra Kurtulmuş'tan açıklama Gündem