Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesine gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada deprem bölgesine gideceğini duyurdu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesindeki vatandaşın siyasi tercihleri yüzünden bir kesim tarafından hakarete uğradığını belirterek, deprem bölgesine bir ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

- Deprem bölgesine ziyaret gerçekleştireceğim. Miting düşünmüyorum ama toplantı gibi bir şeyler yapabiliriz. Onlara çok büyük hakaretler ettiler. Bu çok çok çirkin. Cumartesi ve Pazar ziyarete gitmeyi, bölgeyi dolaşacağız. Onları moralize etmenin gayreti içerisinde olacağız.

DEFNE DEVLET HASTANESİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Erdoğan, Hatay'da yapımı süren Defne Devlet Hastanesi'nin yapım sürecinin devam ettiğini belirtti. Erdoğan inşaatın bitme noktasına geldiğini belirterek şöyle konuştu:

- Malum Hatay Defne'de hastane konusunda yapamazlar edemezler falan diyorlardı şu anda Devlet Hastanesi orada bitme noktasına geldi. Bu kadar kısa sürede bütün elektronik aksam oraya yerleştirildi. Orayı da belki açma durumumuz olacak.
YSK'dan yurt dışı oy kararı Gündem Cezaevlerinde hangi parti birinci oldu? Gündem Sınırda 12 kişi yakalandı Gündem Türkiye ikinci tura gidiyor Gündem