Can Atalay gündemi masaya yatırılacak! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı

AK Parti, Can Atalay gündemini masaya yatıracak. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada "Ele alacağız, değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı. Çelik, İsrail aleyhine açılan davada Türkiye’nin taraf olduğunu hatırlatarak sonraki davalara daha çok katılımın olmasını istediklerini de vurguladı.

Abone ol

Eski Türkiye İşçi Partisi milletvekili Can Atalay için Meclis 16 Ağustos günü toplanıyor. AK Parti, Atalay gündemini değerlendirmeye alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ömer Çelik, "Meclis Başkanımızın bir çağrısı var. Bugün akşam ve yarın AK Parti olarak biz bu konuyu ele alacağız ve değerlendireceğiz. O değerlendirmenin neticesi olarak tutumumuzu sizle paylaşacağım. Olağanüstü Meclis oturumuna yönelik tutumumuzu belirleyeceğiz." dedi.

SİYONİST İSRAİL'İN SALDIRILARI

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK’nin gündemlerinden birinin de İsrail aleyhine açılan dava olduğunu ifade etti.

Ömer Çelik, "İsrail'in Dışişleri Bakanı, Hitler'in Dışişleri Bakanı gibi davranmaya devam ediyor. Türkiye, Uluslararası Adalet Divanı'na, İsrail aleyhine açılan soykırım davasına taraf oldu. Uluslararası Adalet Divanı'ndaki davaya bundan sonrasında da bunun daha büyük bir katılımla gerçekleşmesini, bütün devletlerin katılmasını arzu ediyoruz." dedi.

AK PARTİ'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

Ömer Çelik, 14 Ağustos’ta yapılacak olan AK Parti’nin 23’üncü yıl dönümü etkinliklerine vatandaşları davet etti. Çelik, "Türkiye’nin bütün illerinde milletvekillerimiz illerde yapılacak kutlamalara katılacak. İllerde vatandaşlarımızı kutlamalara katılamaya bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın yapacağı konuşmaya davet ediyoruz." dedi.

3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem ABD yerel basını kuşattı! Gündem Telegram BTK'nın merceğinde Gündem Somali ve Etiyopya heyetleri Ankara'da Gündem