Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü coşkuyla kutlandı

Büyük Zaferin 102. yıl dönümü yurtta coşku ile kutlandı. Şanlıurfa'da dev Türk bayrakları açıldı. Erzurum'da askeri bando konser verdi. Afyonkarahisar'da yürüyüş düzenlendi. İşte yurttaki 30 Ağustos kutlamaları...

Abone ol

Dört bir yanda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlandı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde dalgıçlar Fırat Nehri'nde Türk bayrağı açtı. Dalgıçlar, açtıkları Türk bayrağını daha sonra nehir üzerindeki Birecik Köprüsüne astı.

Edirne'de Kürek Milli Takımı, Meriç Nehri'nde 50 metre uzunluğunda Türk bayrağı açarak Büyük Zaferi kutladı.

Kapadokya bölgesindeki sıcak hava balonları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla uçuşlarını Türk bayraklarıyla yaptı. Peş peşe gökyüzüne yükselen sıcak hava balonları, yaklaşık 1 saat bölge semalarında süzüldü.

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 102. yıl dönümü dolayısıyla "Zafer Bayramı Fener Alayı" düzenlendi. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle, Anıtpark'a kadar yürüdü.

Erzurum'da 9. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı ve Hafif Müzik Orkestrası, konser verdi. Etkinlikte çeşitli türküler ve marşları seslendiren solistlere, vatandaşlar da zaman zaman eşlik etti.

Dilruba Kayserilioğlu tahliye edildi Gündem Metrobüs kazasıyla ilgili yeni gelişme Gündem Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Gündem MİT'ten Hakurk'ta operasyon Gündem