Avcılar'da metrobüs kazası! İki metrobüs çarpıştı, yaralılar var

İstanbul'un Avcılar ilçesinde metrobüs kazası meydana geldi. Durakta bekleyen metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Abone ol

İstanbul'un Avcılar ilçesinde feci bir metrobüs kazası meydana geldi. Kazanın yaşandığı yer Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri durağı oldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 09.00 sıralarında, Söğütlüçeşme istikametinde seyreden ve durakta yolcu almak için bekleyen M.K'nin kullandığı metrobüse arkadan gelen ve sürücü M.H.G'nin kullandığı başka bir metrobüs çarptı. Kazada T.Y. ve M.A. hafif yaralandı.

Kazanın, yağıştan dolayı kayganlaşan yolda sürücü M.H.G'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Kazanın yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Kaza nedeniyle Küçükçekmece istikametinde bir süre aksayan metrobüs seferleri, araçların yoldan çekilmesiyle normale döndü.

Kazanın ardından polis ekiplerince yapılan çalışmada, metrobüs şoförü M.H.G. gözaltına alındı. Sürücü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dosyası adli makamlara gönderilmek üzere serbest bırakıldı.

MİT ve Emniyet'ten nokta operasyon Gündem Trabzon'u sağanak vurdu Gündem 6 şehirde Kuyu-27 operasyonu Gündem Furkan Bölükbaşı'nın hakareti cezasız kalmadı Gündem