Ankara'da FETÖ soruşturması! 39 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

Ankara'da FETÖ'nün Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma düzenlendi. Soruşturma kapsamında 39 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Abone ol

Yurt genelinde FETÖ'nün faaliyetlerinin önlenmesi kapsamında çalışmalar sürüyor. Son olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ'nün Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma düzenlendi.

Soruşturmaya ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Buna göre, soruşturma kapsamında FETÖ'nün Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile Jandarma Genel Komutanlığı mahrem yapılanmasında yer aldığı tespit edilen 8'i "mahrem imam", 2'si görevde 2'si ihraç 4 subay, 7'si görevde 7'si ihraç 14 astsubay, 2'si görevde uzman çavuş ve 11'i eski askeri öğrenci olmak üzere 39 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Şüphelilerin, örgütün haberleşme yöntemlerinden olan "kontörlü sabit hatlar" üzerinden iletişim kurdukları belirlendi.

Zanlıların yakalanmasına yönelik işlemler Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülüyor.

4 bin 40 düzensiz göçmen yakalandı Gündem Van'da polis memuru evinde hayatına son verdi Gündem Timur Cihantimur’un kazadan sonra panik dolu telefon konuşması yayınlandı Gündem Manisa'da kayıp olan Pelin'in cansız bedeni Uşak'ta bulundu Gündem