81 ilde asayiş ve narkotik uygulaması başlatıldı

81 ilde asayiş ve narkotik uygulaması başlatıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, 10 bin 61 farklı noktada, 32 bin 783 personelin görev alacağını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde asayiş ve narkotik uygulaması başlatıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadele, güvenliğin sağlanması, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımının önlenmesi amacıyla 32 bin 783 personelin görev alacağı bildirildi.

Uygulama, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 15 bin 802, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 16 bin 255 ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan 726 personel ile 10 bin 61 farklı noktada başlatıldı. Ayrıca 369 dedektör köpek de ekiplerin arasında yer alıyor.

Çalışmaların ise İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nden yönetildiği kaydedildi.

"Cumhuriyetimizin 100. yılında yüzbinlerce kadını CKD'de birleştireceğiz" Gündem "Deprem yaralarını sarmak için gece gündüz çalışıyoruz" Gündem PKK'lı Gülda Bebek Konya'da yakalandı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem