6 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bölücü terör örgütüyle mücadelesi tüm kararlılığıyla sürüyor. Son olarak Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonların ayrıntılarını Milli Savunma Bakanlığı (MSB) açıkladı.

Abone ol

Yurt içinde ve sınır ötesinde bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesi kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla terör örgütü büyük kayıplar verirken son olarak Irak ve Suriye'nin kuzeyinde yeni başarılı operasyonlara imza atıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den operasyonların ayrıntılarına ilişkin yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek." ifadelerine yer verildi.

Narin Güran ile ilgili yeni gelişme Gündem Şoförün ve denetim amirinin ifadeleri ortaya çıktı Gündem Metrobüs kazasıyla ilgili 5 kişi tutuklandı Gündem Erdoğan'dan acele kamulaştırma kararları Gündem