6 terörist etkisiz hale getirildi! Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde önemli bir operasyona imza atıldı. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, operasyonda 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Abone ol

Yurt içinde ve sınır ötesinde, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde önemli bir operasyona imza atıldı.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki operasyonla ilgili Milli Savunma Bakanlığından açıklama yapıldı. Açıklamada, şehitler, millet ve aziz vatan için durmadan, yorulmadan mücadeleye devam edileceği belirtildi.

MSB'nin duyurusunda, bölgede tespit edilen 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristler hangi deliğe girerlerse girsinler kendilerini bekleyen kaçınılmaz sondan kurtulamayacaklar." ifadelerine yer verildi.

CHP iki ilçede listeleri yetiştiremedi! O iki ilçede adayları yok! Gündem Türkiye'de bankaların karı rekor kırdı! İşte o en büyük 10 banka! Ekonomi Fatih Erbakan'ın kurmayı Suat Pamukçu istifa etti! Gündem Marmara Denizi'nde batan geminin mürettebatını arama çalışmaları 7. gününde sürüyor Gündem