44 şehirde Narkoçelik-39 operasyonları! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 44 şehirde "Narkoçelik-39"operasyonları düzenlendi. Operasyonların ayrıntılarını açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 293 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Abone ol

Yurt genelinde çeşitli suçlarla mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 44 ilde "Narkoçelik-39"operasyonları düzenlendi. Operasyonların ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı.

293 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonlarda 470 kilogram uyuşturucu madde ve 4 milyon 945 bin 832 adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi. Bakan Ali Yerlikaya, 293 şüphelinin de yakalandığını kaydetti.

Ali Yerlikaya, operasyonların Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlüklerince 681 ekip, 1876 personel, 9 hava aracı ve 26 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla gerçekleştirildiği bilgisini paylaştı.

Açıklamasında "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız." ifadesini kullanan Yerlikaya, illere göre operasyonların detaylarını da paylaştı.

Gece yarısı şiddetli depremler Gündem Kayseri'de uyuşturucu ve silah operasyonu Gündem Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: O ismin evinde arama yapıldı Gündem Kilise saldırısının planlayıcısı DEAŞ üyesi tutuklandı Gündem