Neslim ve İnanç Güngen çifti gözaltına alındı

Dilan Polat - Engin Polat çiftinden sonra gözlerin çevrildiği bir başka fenomen çift olan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen mali polis tarafından sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Abone ol

Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi Kıvanç Güngen, fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Çektiği videoda “Ben sıradan bir insanım” diyen, 127 güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konmuştu.

Ekiplerce, İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese yönelik operasyonda, sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Bülent Cihantimur ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Gündem Resmi Gazete'de Şehitlik Yönetmeliği'ne dair önemli düzenlemeler Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için ABD'ye gidiyor Gündem Türksat 6A'nın fırlatma saati ertelendi! Gündem