23 şehirde Gürz-10 operasyonları düzenlendi! Operasyonların ayrıntıları ortaya çıktı

23 şehirde, terör örgütü DEAŞ'a yönelik "Gürz-10" operasyonları gerçekleştirildi. Operasyonların ayrıntılarını açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 119 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.

Abone ol

Yurt içinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak 23 şehirde, terör örgütü DEAŞ'a yönelik Gürz-10 operasyonları gerçekleştirildi.

119 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonların ayrıntılarıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Ali Yerlikaya, Ankara ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu 23 ilde 5 günde "Gürz-10" operasyonları düzenlendiğini bildirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlüklerince gerçekleştirilen operasyonlarda 119 şüphelinin yakalandığını belirten Yerlikaya, operasyonlarda görev alan polisleri tebrik ederek, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'daki kayıp Narin'in ağabey hakkında gelişme Gündem Gazze'de çocuk felci aşısı için 3 günlük ateşkes anlaşması Gündem Kayıp Narin'in soruşturmasında yeni gelişme: Yasaklandı! Gündem "Türkiye'nin terörle mücadelede kararlılığı tamdır!" Gündem