2 terörist etkisiz hale getirildi! Operasyonun ayrıntıları açıklandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde kritik bir operasyona imza atıldı. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Abone ol

Yurt içinde ve sınır ötesinde terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde önemli bir operasyona daha imza atıldı. Operasyonun ayrıntıları Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyuruldu.

MSB'den yapılan açıklamada, 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörü kaynağında yok etmek için kesintisiz operasyonlarla mücadeleye devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

"DEM Parti ve Can Atalay gibilere Meclis'te yer yok" Gündem Usulsüz vali seçimine karşı protesto Gündem DMM'den "YKS'de eksi netle fizik bölümüne yerleşti" iddiası ile ilgil açıklama Gündem Psikiyatrist Doç. Dr. Veysi Çeri uyardı: Gençler gerçekle sanalı karıştırıyor mu? Gündem