12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Kritik operasyonun ayrıntıları belli oldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde başarılı bir operasyona daha imza atıldı. Milli Savunma Bakanlığından operasyonun ayrıntılarına ilişkin yapılan açıklamada, 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Abone ol

Yurt içinde ve sınır ötesinde bölücü terör örgütüne karşı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kararlı operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde kritik bir operasyona daha imza atıldı. Başarıyla sonuçlanan operasyonun ayrıntılarıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığından (MSB) açıklama yapıldı.

Bakanlık, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Terör yuvalarına kilit vurmaya devam ediyoruz. Irak'ın kuzeyineki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

Instagram ne zaman açılacak? Gündem FETÖ'cü eski başsavcı Zafer Yıldız yakalandı Gündem Bakan Yusuf Tekin'den Roblox ve Instagram açıklaması! Gündem TBMM'ye ziyaretçi girişinde yeni dönem Gündem