Türkiye nasıl enerji üssü olacak? Eski BOTAŞ genel müdürü İbrahim Palaz anlattı

Türkiye'nin enerji üssü olması için önemli adımlar atılırken, Eski BOTAŞ genel müdürü İbrahim Palaz Ulusal Kanal'a konuştu. Palaz, Türkiye'de kurulacak hub için gaz tedariği ve alıcılar noktasında planlamaların bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'yi enerjide merkez yapacak önemli adımlar atılıyor. Bu konuda Eski BOTAŞ genel müdürü İbrahim Palaz Ulusal Kanal'a konuştu.

Palaz, "dünyanın en büyük gaz rezervine sahip ülkesi olan Rusya'nın, Türkiye üzerinden gazını satma fikrini ortaya atması diğer ülkeleri de tetikleyecek." dedi.

Türkiye enerji üssü olursa, ne gibi kazanımlara sahip olacak?

Türkiye'de kurulacak üs sonrası iç piyasada fiyatlar ucuzlayacak mı?

Çalışma Bakanlığı: ''Bir ay sonra artık EYT sorununu konuşmayacağız'' Ekonomi ''Vergi oranlarında emekçiler lehine düzenlemeler istiyoruz" Ekonomi Tüketici hakem heyetlerine başvuru sınırı artırıldı Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi