Sur Yapı'dan Yeni Konut Finansman Modeline destek

Hükümetin açıkladığı yeni konut finansman modeline özel sektör temsilcilerinden destek geliyor. Sur Yapı, ek yüzde 25 indirim desteğini, yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.

Hükümetin açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeline Sur Yapı’dan destek geldi. Sur yapı açıklanan finansman modeline ek yüzde 25 indirim uygulayacağını basın toplantısıyla duyurdu.

Sur Yapı, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya ile İstanbul’daki devam eden projelerini de kampanyaya dahil etti.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, desteğin ayrıntıların Ulusal Kanal’a anlattı. Altan, konut fiyatlarını ve ödeme koşullarını rakamlarla açıkladı.

Turizmde 2023'ün iyi haberi "erken" geldi Ekonomi Asgari ücret desteği 400 TL'ye çıkarıldı Ekonomi Özel yurt ücretlerine zam sınırı talebi Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi