Motorine 1 lira 2 kuruş indirim geldi: İşte son fiyatlar

Akaryakıtta indirim geldi. Motorine 1 lira 2 kuruş indirim yapıldı. Litresi İstanbul'da 22 lira 50 kuruşa, Ankara'da 22 lira 77 kuruşa geriledi.

Brent petroldeki dalgalanmanın ardından akaryakıta indirim geldi. Motorinin litre fiyatı 1 lira 2 kuruş düştü.

İndirimin ardından motorinin litresi İstanbul'da 22 lira 50 kuruşa, Ankara'da 22 lira 77 kuruşa, İzmir'de ise 22 lira 82 kuruşa geriledi.

3 Şubat Cuma günü gece yarısından itibaren motorinde 65 kuruş daha indirim bekleniyor.

Benzin ve motorin grubuna 30 Ocak'ta da 60 kuruş indirim gelmişti. İstanbul'da benzinin litresi ise ortalama 21.08 TL'ye satılıyor.

İstanbul'un enflasyonunda sert yükseliş Ekonomi EYT'liler prime takıldı Ekonomi TÜPRAŞ'a 1135 kâr yetmedi: İşçiye 9,6'yı reva gördü Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi