Borcu olanlar dikkat: 1 ay uzatıldı

Kamu borçlarına yapılandırmada süre 1 ay uzatılıyor. Yapılandırma için başvuru süresi 30 Haziran'a çekilecek. İlk taksit ödeme süresi de böylelikle bir ay uzamış olacak.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi bir ay uzatılıyor.

13 Mart’ta devreye giren yapılandırma kararı sonrası 4 milyonu aşkın yapılandırma başvurusu yapıldı.

Talep nedeni ile Cumhurbaşkanlığı bir karar daha yayımladı. başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran'a çekildi. İlk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış oldu.

Tüm vergi, prim, trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları, adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları, destekleme primi borçları da yapılandırma kapsamında yer alıyor.

Kılıçdaroğlu'nun Rusya açıklaması turizmi vurdu Ekonomi Asgari ücrete zam var mı? Ekonomi Erdoğan'dan fahiş kira açıklaması Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi