İşçiler meydanlara iniyor

Yüksek enflasyon ve her geçen gün artan hayat pahalılığının faturası emekçi halkın sırtına yüklenirken işçi konfederasyonları meydanlara çıkıyor.

Abone ol

 Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonu Türk-iş yarın yurt genelinde meydanlarda olacak. 26 Ağustos'ta Çerkezköy'de, 3 Eylül'de de Zonguldak'ta mitingler düzenlenecek. HAK-İŞ Konfederasyonu da 23 Ağustos'ta "Büyük Kayseri Buluşması"nda işçilerle bir araya gelecek

Hükümetin ekonomide izlediği politikanın faturasını dar gelirli vatandaş ödüyor. Türk-İş ve Hak-İş konfederasyonları izlenen politikalara karşı meydanlara iniyor.

Türk-iş yarın yurt genelinde basın açıklamaları yapacak. İşçilerin sorunları dile getirilecek.

Basın açıklamalarının ardından 26 Ağustos'ta Tekirdağ Çerközköy'de, 3 Eylül'de Zonguldak'ta mitingler düzenlenecek. Türk-İş İstanbul 1. Bölge Temsilcisi Halil Faki Erdal, herkesi meydanlara davet etti.

HAK-İŞ Konfederasyonu da 23 Ağustos'ta "Büyük Kayseri Buluşması"nda işçilerle bir araya gelecek.


HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci, Türkiye'nin 3 ilinde emekçilerle buluşma kararı aldıklarını belirtti. Hak-İş 5 Eylül'de Kocaeli'nde 13 Eylül'de de Gaziantep'te mitingler düzenleyecek.

Gram altın yine rekor kırdı Ekonomi İkinci çeyrek işsizlik rakamları açıklandı Ekonomi E-devlet'ten yapılan sorgulamalar paralı mı olacak? Ekonomi Dolar'da korkutan senarya: "55 lira 60 liralardan önce" Ekonomi