Fatura desteği kampanyası: Son gün 31 Ağustos!

Akbank, Ağustos ayı boyunca gerçekleştirdiği özel kampanya ile müşterilerine 250 TL'ye kadar fatura desteği sağlayacağını duyurdu.

Abone ol

Kampanya kapsamında detaylar da netleşti. 31 Ağustos'ta sona erecek olan kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin hızlı hareket etmeleri gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyen Akbank müşterileri, FATURAC yazarak 4566’ya SMS göndermelidir.

Ağustos ayı içinde verilen her yeni fatura talimatı için 1 talimat 50 TL, 2 talimat 100 TL, 3 talimat 150 TL, 4 talimat 200 TL ve 5 talimat için 250 TL değerinde chip-para kazanılacak. Bu şekilde 5 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler, toplamda 250 TL destek kazanabilecekler.

Kazanılan chip-paralar, 5 Eylül’de müşterilerin kartlarına yüklenecektir. Bu ödül yalnızca yeni fatura talimatları için geçerlidir. Kredi kartından verilen fatura talimatlarını iptal ederek yeniden vermek veya mevcut banka hesabına tanımlı talimatları iptal edip kredi kartına taşımak, kampanyadan yararlanmayı sağlamayacaktır. Kampanya müşteri bazında geçerli olup, en fazla 250 TL chip-para kazanılabilir.

Ekonomik güven 3 yılın en düşük seviyesine geriledi Ekonomi Doğal gaz ithalatında azalma Ekonomi Merkez Bankası'nın rezervleri azaldı Ekonomi TÜRK-İŞ açlık ve yoksulluk sınırını duyurdu Ekonomi