Banka hesaplarınızı kontrol edin! Paralar yatırılmaya başlandı! Bakan Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu

Ağustos ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıkları banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi.

Abone ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yazılı açıklama yaptı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada, ağustos ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıkları ile ilgili bilgi verdi.

Bakan Göktaş, açıklamasında, yaklaşık 3,6 milyar lira tutarında yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,9 milyar lira engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırmaya başladıklarını aktardı.

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda ağustos ayı için toplam 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz." dedi.

Yurtdışı kargo siparişlerinin vergisi iki kat arttı Ekonomi Benzin fiyatlarına indirim geldi Ekonomi Küresel piyasalarda tarihi satış baskısı Ekonomi New York borsası resesyon endişeleriyle sert düşüşle kapandı Ekonomi