Akıllı telefonlara getirilen zam iptal edildi!

İthal cep telefonlarının birim gümrük kıymetini 350 dolara çıkaran düzenleme yürürlükten kaldırıldı. ithal cep telefonlarına 2 bin 500 lira zam olarak yansıyacağı açıklanan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile yürürlükten geri çekildi.

Akıllı telefonlara getirilen zam iptal edildi!

30 Mart'ta yürürlüğe girecek olan ve ithal cep telefonlarına 2 bin 500 lira zam olarak yansıyacağı açıklanan düzenlemede geri adım atıldı.

Tebliğ ile 30 Mart itibarıyla ithal cep telefonlarında adet başına birim gümrük kıymeti 200 dolardan 350 dolara yükseltilecekti.

Ancak söz konusu tebliğ yürürlüğe girmeden Resmi Gazete'de yayımlanan başka bir tebliğ ile kaldırıldı.

Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması Ekonomi Fiyat artışları Ramazan menülerini vurdu Ekonomi Asgari ücrete ara zam mı geliyor? Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi