Akaryakıta indirim geliyor: Bu gece pompaya yansıyacak

Petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Bugün benzin grubunda 55 kuruş zam gelmişti. Zam pompaya yansıdıktan sonra indirim haberi geldi. Gece yarısı geçerli olmak üzere benzine indirim bekleniyor.

Abone ol

Petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatları da dalgalanıyor. Akaryakıt ücretlerinde yaşanan hareketlilik, sürücüler tarafından yakından takip ediliyor. 

Brent petrolün varil fiyatı 88 dolara kadar indi. Dolar da beklentilerin altında gelen enflasyon rakamlarıyla yüzde 1 değer kaybetti. Son olarak 4 Kasım tarihinde benzinin litresi 1 lira 31 kuruş, LPG'nin litresi ise 49 kuruş artmıştı. 15 Kasım 2022 Salı gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 1.56 TL fiyat indirimi gelmişti. 

Geçtiğimiz hafta benzine 3 defa indirim geldi. Bugünden itibaren (24 Kasım) geçerli olmak üzere motorin grubunda 95 Kuruş indirim, benzin grubunda 55 kuruş zam geldi. Sektör kaynaklarının aktardığına göre benzine 47 kuruş indirim gelecek. 

Motorinde bu gece fiyat değişimi olmayacak. Fiyat değişikliklerinin bu gece yarısı (24 Kasım) pompaya yansıması bekleniyor. 

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 20.63 TL

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 23.90 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,46 TL

Sözleşmeli personele kadro Ekonomi İstanbul'da suya zam Ekonomi Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Ekonomi ÖTV matrah düzenlemesi Resmi Gazete'de Ekonomi