İngilizce öğrenmek isteyenler dikkat! E-Devlet'ten ücretsiz İngilizce kursu

İngilizce günümüz dünyasında yediden yetmişe her alanda lazım oluyor. Özellikle iş bulma sürecindeki gençler, ingilizcelerini geliştirmek istiyor. Çoğu kişi bilmese bile aslında e-Devlet üzerinden de ücretsiz olarak İngilizce kursu almanın bir yolu var. İşte ayrıntılar...

Abone ol

İngilizce öğrenmek, hem günümüzün gerekliliklerin hem de ortak dertlerimizden biri. Çoğu kişi bilmese bile aslında e-Devlet üzerinden de ücretsiz olarak İngilizce kursu almanın bir yolu var.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 7'den 70'e İngilizce öğrenmek isteyen herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir platform geliştirildi.

 Bunun için sadece e-Devlet hesabınızla Millî Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) hazırladığı Diyalekt platformuna giriş yapmanız yeterli. 

Millî Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) hazırladığı Diyalekt platformu, "her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanan bir dijital eğitim platformu" olarak tanımlanıyor.

Kullanıcıların dil becerilerini geliştirmek için interaktif içerikler sunan Diyalekt platformu, İngilizce öğreniminin A1 seviyesinden B2 seviyesine kadar ilerletilmesine destek oluyor.

Diyalekt, İngilizce öğrenme sürecinde kullanıcıların seviyelerine uygun içerikler sunmak için Avrupa Dil Portföyü, ELP ve Avrupa Ortak Dil Referans çerçevesi, CEFR standartlarına dayalı bir dil öğrenme tecrübesi sunuyor.

Diyalekt platformu, kullanıcıların İngilizce dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini daha üst seviyelere taşımalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Ücretsiz olarak e-Devlet ile giriş yapılabilen Diyalekt platformu, hem çocuklara hem de yetişkinlere özel öğrenme içerikleri sunuyor.

DİYALEKT PLATFORMUNA NASIL GİRİŞ YAPILIR?

- Tarayıcı üzerinden diyalekt.eba.gov.tr adresine gidin.
- Karşınıza çıkan EBA ekranına e-Devlet şifrenizle giriş yapın. 
- Artık platforma giriş yaptınız ve İngilizce öğrenmeye hazırsınız.

MEB tarafından her yaştan dil öğrenmek isteyenler için geliştirilen Diyalekt platformunun bir mobil uygulaması da bulunuyor.

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı Eğitim YSK sonuçları ne zaman açıklanacak? Eğitim MEB'den yabancı ülke okullarıyla ilgili açıklama Eğitim Yaz tatili kısalacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı Eğitim