2023 MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı gerçekleşti. Sınavın ardından öğrenciler, "MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak 2023" sorusuna yanıt arıyor.

Abone ol

2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 2 Nisan tarihinde gerçekleşti. Ardından sınav soruları ve cevap anahtarı adaylar ile paylaşıldı. MSÜ sonuçları ne zaman açıklanacak 2023 sorusu gündemdeki yerini aldı.

MSÜ 2023 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yayınlanan 20223 sınav takviminde Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) sonuçlarının açıklanacağı tarih bilgisine yer verildi.

Takvime göre, MSÜ sonuçları 27 Nisan 2023 tarihinde açıklanacak.

MSÜ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebilecek. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere "Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi" işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" basılmaktadır.

ÖSYM SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

YÖK burs miktarını arttı Eğitim ÖSYM'den yeni YKS kararı Eğitim MSÜ 2023 soruları ve cevapları Eğitim Üniversitelerde hibrit eğitim başlıyor Eğitim