Tel Aviv’de "Netanyahu istifa" haykırışları!

Tel Aviv'de binlerce İsrailli, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin istifası ve erken genel seçim talebiyle eylem gerçekleştirdi.

Abone ol

Tel Aviv’de binlerce İsrailli protestocu, Netanyahu'ya istifa çağrılarını tekrarladı.

Netanyahu hükümetinin yargı düzenlemelerine karşı protestolarda sembolleşen, polislerin demir bariyerlerle kapattığı Kaplan Caddesi'nde binlerce protestocu akşam saatlerinde bir araya geldi.
Protestonun başladığı Kaplan Caddesinde kurulan platformda aktivistler hükümeti eleştiren konuşmalar yaparken, protestocular da Başbakan Netanyahu ve hükümetindeki siyasetçiler aleyhinde pankart, afiş ve dövizler taşıdı.


"Netanyahu’yu devir", "Seçimler hemen" sloganları atan protestocular, "Bizim hükümetimiz değilsiniz" pankartının arkasında kortej halinde meydana doğru düdükler çalarak yürüdü.
AA muhabirine konuşan Yael isimli protestocu, Netanyahu'nun istifasını çok istediğini belirterek, "Onun hayatımdan çıkmasını istiyorum. İsrail'i yok ettiğini düşünüyorum, uzun süredir İsrail'i yok ediyor." dedi.

Nijer ABD ile askeri anlaşmasını iptal etti! Dünya Fransa Talât Paşa'nın katili Ermeni teröristin heykelini dikti Dünya Dedeağaç ABD'nin silah deposu oldu! Dünya Gazze'de can kaybı 31 bin 553'e yükseldi Dünya