Suriye'de ölü sayısı 4 bini aştı...

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 900'ü aşkın binanın yıkıldığı Suriye'de can kaybı sayısı 4 bini aştı.

Türkiye’deki depremlerin vurduğu Suriye’de ölü sayısı 4 bini aştı. Ülkenin çeşitli kentlerinde kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Suriye'nin İdlib, Halep, Hama, Lazkiye ve Tartus kentlerinde can kaybı 4 bin 500’e yükseldi. Ülkede 6 bini aşkın da yaralı var…

Suriye’de 900’den fazla bina çöktü, yaklaşık 2 bin bina zarar gördü. Depremden en çok etkilenen yerlerin başında ise Afrin ve Arfin’e bağlı Cindires ilçesi geliyor.

Enkaz alanlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara Rus askerleri ile Çin, Venezuela, Tunus ve diğer bazı ülkelerden gelen kurtarma timleri de destek veriyor.

Rusya, İran, Irak, Lübnan, Cezayir, Bahreyn, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden de Suriye’ye yardım gidiyor.

Deprem Suriye'yi de vurdu Dünya Çin'den Türkiye'ye 110 milyonluk destek Dünya İran'dan Türkiye ile dayanışma Dünya Lübnan halkı, Hizbullah'ı destekliyor mu? Dünya Tahran'da askeri geçit töreni yapıldı Dünya İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Türkiye mesajı Dünya ABD'nin savaş aracı: Dolar! Dünya Venezuela Devlet Başkanı Maduro antiemperyalist kongrede konuştu Dünya Türkiye Tahran Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı Dünya Telegram'ın CEO'su neden gözaltında? Dünya İngiltere sokaklarını şiddet sardı Dünya Venezuela'da Amerikancı kalkışma! 1'i asker 17 kişi hayatını kaybetti Dünya