İsrail'de bir istifa daha!

İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre, İsrail Polis İstihbarat Birimi Başkanı Dror Assaraf, 35 yıllık kariyerinin ardından istifa etme kararı aldı.

Abone ol

Haberde, bu istifanın polis teşkilatında son 24 saat içinde gerçekleşen ikinci üst düzey ayrılık olduğu vurgulandı. Assaraf'tan önce, kuzey bölge şefi Shoki Tahaukha da görevinden ayrılmıştı.

Bu istifalarla birlikte, 2024 yılı içinde İsrail polis teşkilatından istifa eden üst düzey yetkili sayısı 6'ya yükseldi. Ancak, yetkililerin istifa nedenlerine dair bir bilgi paylaşılmadı.

Öte yandan, İsrail merkezli "Walla" sitesine göre, Daniel Levy'nin İsrail Polis Komiseri olarak atanmasından bu yana gerçekleşen üçüncü üst düzey istifa yaşanmış oldu. Levy, temmuz ayında, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir tarafından önerilerek bu göreve getirilmişti.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba istifa etti Dünya Gıda zehirlenmesi can aldı: Bisküvi ve cips 6 çocuğu hayattan kopardı Dünya Ukrayna dağılıyor: 3 bakan istifalarını parlamentoya sundu Dünya O ülkede cinsel istismarcılar idam edilecek! Dünya