İsrail, TRT ekibini hedef aldı

İsrail ordusu Gazze şeridinin güneyinde TRT ekibine saldırdı. TRT muhabiri Sami Berhum, İsrail’in hiçbir uyarı yapmadan kendilerini doğrudan hedef aldığını belirtti. Türkiye’den de yapılan saldırıya yönelik çeşitli tepkiler geldi.

Abone ol

İsrail, TRT ekibini hedef aldı.

İsrail ordusu, Gazze şeridinin güneyinde yer alan Han Yunus kentinde TRT’nin aracına saldırdı. Bu kent İsrail tarafından “güvenli” olarak ifade ediliyordu.

TRT Arabi Muhabiri Sami Berhum, tam 4 kez araçlarının hedef alındığını vurguladı.

Merhum, "Tepelerde konuşlu keskin nişancı İsrail askerleri doğrudan bizi hedef aldı. Hem araca hem de aracın etrafına ateş ettiler. "İsrail askerleri herhangi bir uyarı yapmadan, doğrudan hedef alıyorlar. Aracımızı doğrudan hedef aldılar, aracın ön camı, yanımızdaki kameramanımız hedef alındı." dedi.

Türkiye’den saldırıya yönelik tepkiler geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Netanyahu ve şebekesi işlediği katliamların duyulmasını engellemeye çalışmaktadır.” ifadelerini kullandı.

ABD'nin 34 gemisi İsrail çevresinde Dünya Ermenistan, Azerbaycan mevzilerine saldırdı Dünya Bomba düzenekli kamyon 1 kişiyi öldürdü Dünya Putin ve Aliyev ikili ilişkileri görüşecek Dünya