İsrail Medyasında Skandal Sözler! Lübnan ve İran'ı Tehdit Ettiler

İsrailli Channel 14 kanalında skandal sözler sarf edildi. Sunucu Shay Golden, Gazze, İran ve Lübnan'a tehditler savurdu. Golden, "hayal edemeyeceğiniz bir ölü sayısı göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

7 Ekim'de Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonundan bu yana Siyonist İsrail-Filistin arasındaki çatışmalar devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda kadın, çocuk ve sivilin hayatını kaybetti. Savaşın başından bu yana İsrail medyası, nefret söylemiyle Filistinlileri hedef almaya ve İsrail'in savaş suçlarını meşrulaştırmaya çalışıyor. 

Sabah'ın haberine göre bunun son örneği, İsrail'in Channel 14 kanalında gerçekleşti. Canlı yayında sunucu Lübnan ve İran'a tehditler savurdu.

Canlı Yayında İran ve Lübnan'a Tehditler Savurdu

Channel 14 kanalında, canlı yayında bir skandal yaşandı. Televizyonun sunucusu Shay Golden, tam 73 saniye boyunca tehditler savurdu. Golden, "Bunu size her zaman söylüyorum, geliyoruz, geliyoruz. Gazze'ye geliyoruz" ifadelerini kullandı. Golden şöyle konuştu:

- Lübnan'a geleceğiz, İran'a geleceğiz her yere geleceğiz. Bu dediklerimi not edin, ne kadar insan öldüreceğimizi hayal edebiliyor musunuz? ? Her bir İsrail vatandaşı için ne kadarınızı kılıçtan geçireceğimizi hayal edebiliyor musunuz?

Tehditlerini sürdüren Golden sözlerine şöyle devam etti:

- Arap tarihinde böyle bir şeye şahit olmadınız. Bilmiyorsanız söyledim, neyin geleceğine dair sizi uyardım. Farkında olmadığınız için sizi uyarıyorum. Bu dediklerim yaklaşıyor, hayal edemeyeceğiniz bir ölü sayısı göreceksiniz. Bütün dünyayı boykot etmemiz gerekse bile, ABD ile savaşmamız gerekse bile buna hazırlıklıyız. İstediğiniz kadar destek arayın, isterseniz Tanrı ile görüşün fark etmez.
İngiliz Denizaltısı Batmaktan Son Anda Kurtuldu Dünya ABD Savunma Bakanı Ukrayna'ya Gitti Dünya Hackerlar Ortaya Çıkardı: Ukrayna Ordusunun Yüzde 50'si Yabancı Paralı Askerlerden Oluşuyor Dünya Yemen Deniz Kuvvetleri İsrail Gemisine El Koydu Dünya