Hamas'tan Türkiye'ye teşekkür

Hamas, Şehit olan Siyasi Büro Şefi Heniyye için taziyede bulunan ve cenazeye katılan Türkiye'ye teşekkür etti. Hamas'ın internet sitesinde yapılan açıklamada İran'a ve cenazenin defnedilmesinden dolayı Katar'a da teşekkür edildi.

Abone ol

Hamas Hareketi internet sitesinden yaptığı açıklamada Türkiye'nin resim ve halk düzeyinde cenazeye en büyük katılım sağladığını da belirtti.

Açıklamada " İlk anlardan itibaren, Cumhurbaşkanı ve yetkilileri olarak başsağlığı dileyen ve cenaze törenine resmi ve halk düzeyinde en büyük katılımı sağlayan Türkiye'ye, cumhurbaşkanı, hükümet, parlamento ve halk olarak teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

 Açıklamada İran Cumhurbaşkanı ve halkının yanı sıra Katar'a da cenazenin karşılanması ve defnedilmesinden dolayı teşekkür edildi.

Hamas, şehit olan Siyasi büro şefi Heniyye için taziye ileten, cenazeye iştirak eden bütün ülkelerin liderlerine, hükümetlere ve kişilere teşekkür etti.

HAMAS Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar kimdir? Dünya HAMAS'ın yeni Siyasi Büro Başkanı belli oldu Dünya Doğu Perinçek açıkladı Dünya Irak yargısı PKK partilerini yasakladı Dünya