Gürcistan'da seçim sonuçlarından ABD karşıtlığı çıktı! Seçimleri, iktidardaki Gürcü Hayali Partisi kazandı

Gürcistan’daki seçimleri "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasasını çıkardığı için Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği’nin hedefi olan Gürcü Hayali Partisi kazandı. Böylece Gürcü Hayali Partisi 4. kez iktidar oldu.

Abone ol

Gürcistan’da düzenlenen seçimleri Gürcü Hayali Partisi kazandı. İktidardaki Gürcü hayali Partisi yüzde 54,2 oy alarak seçimi önde tamamladı.

Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, ülkesinde dün düzenlenen parlamento seçimlerinde, iktidar partisi olarak etkileyici bir zafer elde ettiklerini söyledi.

En fazla oyu alan muhalefet partisinden, 5 kat daha fazla oy aldıklarını söyleyen Kobakhidze, "Zaferimiz çok etkileyici. İkinci sıradaki partiyle yüzde 43 farkımız var." dedi.

Muhalefet koalisyonu ise seçimlerini kabul etmeyecekleri açıkladı.

"Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasasını çıkardığı için Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği’nin hedefi olan Gürcü Hayali Partisi, ülkesinde böylece 4. kez iktidar oldu.

İran lideri Hamaney'den İsrail'in saldırısıyla ilgili açıklama Dünya Tel Aviv'de kamyonla ezme eylemi Dünya Trump, Harris için "Bizi kesinlikle 3. Dünya Savaşı'na sokacaktır" dedi Dünya İran, İsrail'in saldırısına ABD'nin de katıldığını söyledi Dünya