Gazze'de Can Kaybı 21 Bin 822'ye Yükseldi!

İsrail'in Gazze'ye yönelik 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı artmaya devam ediyor. Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, bölgede can kaybının 21 bin 822'ye yükseldiği ifade edildi.

Abone ol

İsrail, 7 Ekim'de başlattığı Gazze'ye yönelik saldırılarına devam ediyor. Bölgede uzun süredir yaşanan insanlık suçu sürerken, hayatını kaybedenlerin sayısı da her geçen gün artıyor.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, can kaybı ve yaralı sayısı ile ilgili son verileri dünya kamuoyuyla paylaştı. Yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 86 gündür devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 150 Filistinliyi daha öldürdüğü, 286 Filistinliyi yaraladığı belirtildi.

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 21 bin 822'ye, yaralı sayısının da 56 bin 451'e yükseldiği kaydedildi.

İsrail'de Savaş Kabinesi Üyeleri, Netanyahu'nun Basın Toplantısına Katılmayı Reddetti Dünya İsrail ve ABD Suç İşliyor Dünya Arjantin BRICS'den Çekiliyor Dünya İsrail'in Suriye'ye Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Edildi Dünya