Gazze Direnişinden İsrail'e Büyük Darbe! 5'i Subay 8 İsrail Askeri Öldürüldü

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda verdiği kayıplar artıyor. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, son çatışmalarda 8 İsrail askerinin öldürüldüğü açıklandı. Öldürülen askerlerden 5'i ise subay olduğu bildirildi.

Abone ol

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda hayatını kaybedenlerin son ölenlerle 113'e çıktığı, 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybeden asker sayısının ise 442 olduğu bildirildi.

İsrail devlet televizyonu KAN ise Gazze'nin kuzeyinde devam eden çatışmalarda ölen 8 askerden 5'inin subay olduğunu aktardı. İsrail ordusu, daha önce Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 105'i karadan işgal sürecinde olmak üzere 434 askerinin öldürüldüğünü duyurmuştu.

Saldırılarda şimdiye kadar yaralanan asker sayısının ise 1687'ye ulaştığı, bunlardan 263'ünün durumunun ağır olduğu kaydedildi.

ABD Başkanı Biden: "İsrail Dünyanın Desteğini Kaybetmeye Başladı" Dünya Ukrayna'nın İzin Vermediği O Cami Sonunda Kırım'da Açıldı! Dünya "Kayıp En Az 3 Katı Fazla" Dünya İsrail Sivillere Saldırdı Dünya