Eşcinsel çiftten evlat edindikleri çocuklara istismar

Ekonomik krizin derinleştiği, zorbalığın ve uyuşturucunun yaygınlaştığı ABD'de toplumsal çürüme yapılan operasyonla ortaya çıktı. Atlanta'da evlenen iki eşcinsel, evlat edinme adı altında alıkoydukları iki çocuğa tecavüz ettikten sonra başka insanlara sattı.

Abone ol

Devlet desteğiyle LGBT bireyleri evlat edindi. Toplumsal çürümenin gözler önüne serildiği ABD'de pedofili çetesine operasyon yapıldı.

ABD Georgia eyaletinin başkenti Atlanta'da evlenerek aile yapısını bozan 2 kişi evlat edinme adı altında alıkoydukları iki çocuğa tecavüz etti.

Yenişafak'ın haberine göre bu sapıklığı kayıt altına alan eşcinseller çocukları pedofili içerikli platformlarda sattı.

Platformda "Pizza bekleniyor" başlığıyla şüpheli bir fotoğraf yayınladı. Raporlara göre, çocuk avcılarının çocuk pornografisi kodu olarak "peynirli pizza" yazdığını ve pizza emojilerinin çocukların cinsel istismarı görüntülerini bulmak, satmak ve ticaretini yapmak için kullanıldığı belirtildi.

Çetede bunun gibi birçok çocuğa istismar yapılıyor. Çocuklara uyguladıkları istismarın dışında kamera kaydı da alan sapıklar, mahkeme tarafından ensest, ağırlaştırılmış çocuk tacizi, çocukların cinsel sömürüsü ve küçük yaştaki çocukları fuhuşa zorlama gibi suçlardan dokuzdan fazla müebbet hapisle karşı karşıya.

Bu iki sapığın, LGBT medyası tarafından desteklendiği ve LGBT projelerinin kampanyalarını tanıttıkları da biliniyor.

Emeklilik tasarısı binlerce insanı sokağa döktü Dünya Kazakistan’da Meclis feshedildi Dünya İran AB'nin kararına karşı harekete geçti Dünya Cumhuriyetçiler yine Trump diyor Dünya