Beyrut'ta ölü sayısı 31'e yükseldi! Lübnan Sağlık Bakanlığı duyurdu

İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yönelik düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Lübnan Sağlık Bakanlığından yapılan son açıklamada, ölenlerin sayısının 3'ü çocuk, 7'si kadın 31’e yükseldiği duyuruldu.

Abone ol

İsrail güçleri, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a yönelik hava saldırısı düzenledi. Saldırıdaki can kaybı ve yaralı sayısı ile ilgili Lübnan Sağlık Bakanlığından yeni bir açıklama daha yapıldı.

Lübnan Sağlık Bakanı Firas el-Ebyad, Beyrut'ta basın toplantısı düzenledi. Ebyad, İsrail'in Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında ölenlerin sayısının 3'ü çocuk, 7'si kadın 31’e yükseldiğini, 68 kişinin yaralandığını söyledi.

Sağlık Bakanı Ebyad, halen kimliği belirlenemeyen ölülerin olduğunu ve İsrail'in son saldırılarında yaralananlara 2 binden fazla cerrahi operasyon gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bakan Ebyad, "İsrail'in güney banliyölerine dün düzenlediği saldırı tanımlanmış bir savaş suçudur." ifadesini kullandı.

Ebyad, çağrı cihazlarının ve telsizlerin patlatılması ve dünkü saldırılarda ölenlerin toplam sayısının ise 70'e yükseldiğini ifade etti.

Boeing'de grev krizi büyüyor Dünya İsrail Lübnan'da çok sayıda noktaya saldırı düzenledi Dünya İsrail savaş uçakları Beyrut'ta alçak uçuş yaptı Dünya Nasrallah: "İsrail’in düzenlediği saldırılar Lübnan halkına karşı bir savaş ilanıdır" Dünya