Almanya'da silahlı saldırı: 7 ölü, 8 yaralı

Almanya'nın Hamburg kentindeki Yehova Şahitlerine ait bir kiliseye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Almanya kilise saldırısı ile sarsıldı. Hamburg kentindeki Yehova Şahitlerine ait kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.

Saldırı yerel saat ile akşam 9’da yapıldı. Grossborstel semtindeki kilisede etkinlik yapılıyordu. Saldırgan kiliseye girdi ve ateş açmaya başladı. 7 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda en az 8 kişinin yaralandığı belirtildi.

Hamburg Polis Teşkilatı, saldırganın yalnız olduğunu ve olay yerinde ölenlerden biri olduğunu değerlendiriyor. Polis olayın öfkenden kaynaklandığını belirtiyor.

Alman haber ajansı DPA'ya konuşan görgü tanığı, "20 saniye ile bir dakika arasında değişen aralıklarla birkaç el ateş edildi." dedi. Bir başka görgü tanığı ise en az 25 el silah sesi duyduğunu söyledi.

"Vatan'a ihanetten yargılanmalılar" Dünya Gürcistan'da turuncu darbe girişimi Dünya İngiltere göçmenlere karşı sertleşiyor Dünya Lübnan halkı, Hizbullah'ı destekliyor mu? Dünya Tahran'da askeri geçit töreni yapıldı Dünya İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Türkiye mesajı Dünya ABD'nin savaş aracı: Dolar! Dünya Venezuela Devlet Başkanı Maduro antiemperyalist kongrede konuştu Dünya Türkiye Tahran Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı Dünya Telegram'ın CEO'su neden gözaltında? Dünya İngiltere sokaklarını şiddet sardı Dünya Venezuela'da Amerikancı kalkışma! 1'i asker 17 kişi hayatını kaybetti Dünya