Yunanistan umudunu Altılı Masaya bağladı: "Kazanırlarsa..."

14 Mayısta yapılacak seçimler, yurt dışından da yakından takip ediliyor. Yunanistan, seçimlerde umudunu Altılı Masaya bağladı. Yunan Bluesky Televizyonunda, Altılı Masa'nın seçimi kazanması durumunda Türk savunma sanayisinin çökeceği yorumu yapıldı.

Türkiye 14 Mayıs'ta sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için tercihini yapacak. Seçim süreci, yurtiçin de olduğu kadar dış basında da yakından takip ediliyor.

ABD’nin güdümünde Türkiye’ye karşı silahlanan Yunanistan, seçimlerde umudunu Altılı Masaya bağladı. Yunan Bluesky Televizyonu sunucusu İoannis Theodoratos, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi durumunda, Atina'nın ABD ve Fransa'dan savaş uçakları almasına gerek kalmayacağını söyledi.

Millet İttifakı iktidarının Türkiye'nin mevcut filolarını dahi yükseltmeyeceği yorumunu yapan sunucu, “Fransız Rafale uçağı bile almamıza gerek yok. Çünkü komşu, filolarını dahi yükseltmeyecektir.” dedi.

Erdoğan ve Putin görüştü! Dış Politika Pakistan donanma gemisi anma mekanı oldu Dış Politika Rusya'dan doğal gaz merkezi açıklaması Dış Politika Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika