Erdoğan: "Terör saldırılarıyla verilen mesajı gayet iyi anlıyor ve yanıtını sahada veriyoruz"

"Terör saldırılarıyla verilen mesajı gayet iyi anlıyor ve yanıtını sahada veriyoruz." diyen Erdoğan, "Kendi güvenlikleri ve refahları için binlerce kilometre öteden gelip, terörist, masum ayrımı yapmadan her yeri yakıp yıkanlar, Türkiye'nin bu hassasiyetine saygı duymak mecburiyetindedir." dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yaptı. "Terör saldırılarıyla verilen mesajı gayet iyi anlıyor ve yanıtını sahada veriyoruz." diyen Erdoğan, "Kendi güvenlikleri ve refahları için binlerce kilometre öteden gelip, terörist, masum ayrımı yapmadan her yeri yakıp yıkanlar, Türkiye'nin bu hassasiyetine saygı duymak mecburiyetindedir." dedi.

Sözleşmelilerin kadroya geçişinde, 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacağını belirten Erdoğan, ekonomiyle ilgili mesajlar da verdi.

KKTC'nin 39. kuruluş yıl dönümü Ankara'da kutlandı Dış Politika Akar KKTC'nin 39'uncu kuruluş yıl dönümü resepsiyonunda Dış Politika Feyzioğlu KKTC'de böyle karşılandı Dış Politika Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika