Akar'dan ABD'ye terör tepkisi:''Tepkimizi dile getiriyoruz''

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından gazetecilerle bir araya geldi. F-16 konusunun olumlu şekilde sonuçlandırılması gayret gösterildiğini söyleyen Akar, Türkiye'nin alternatifsiz olmadığına vurgu yaptı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

F-16 konusunun olumlu şekilde sonuçlandırılması gayret gösterildiğini söyleyen Akar, Türkiye'nin alternatifsiz olmadığına vurgu yaptı.

Bakan Akar, mevkidaşı Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile yaptığı görüşmeyle ilgili de bilgi verdi.

ABD'nin teröre desteğine ise bir kez daha tepki gösteren Akar  İsveç ve Finlandiya'nın terör konusundan hala somut adımlar atmadığını söyledi.

Ayrıca Akar, Müşterek Koordinasyon Merkezi'nin faaliyetleri kapsamında 7 milyon tondan fazla tahıl taşındığını aktardı.

Çavuşoğlu'ndan gaz merkezi açıklaması Dış Politika Erdoğan'dan doğal gaz merkezi açıklaması Dış Politika "Avrupa bu projeden ne kadar gaz almaya hazır çalışmak lazım" Siyaset Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika