ABD'de Türk vatandaşlarının oy kullandığı Türkevi'ne saldırı

ABD'de Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu Türkevi binası saldırıya uğradı. Kimliği henüz bilinmeyen bir kişi, binanın alt katındaki camları kırdı. Çirkin saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun da bulunduğu Türkevi binası saldırıya uğradı.

Olay yerel saatle 03.14'te yaşandı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, kimliği bilinmeyen bir kişi, elinde demir levyeyle binanın alt katındaki bazı camları kırdı.

New York Polisi'yle temasa geçildi. Oayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABD'de yaşayan Türk vatandaşlarının Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullandığı Türkevi'nin etrafına güvenlik şeridi çekilirken, binada güvenlik önlemleri de arttırıldı.

Çin'den Türkiye'ye destek Dış Politika Yunanistan Pontus yalanını tekrarladı Dış Politika Soylu'dan ABD'ye rest Dış Politika Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika