Vatan Partisi'nden Ankara'da "NATO'dan Çıkalım" eylemi

Vatan Partisi Ankara-Keçiören İlçe Başkanlığı “NATO’dan Çıkalım” kampanyası kapsamında Ankara’da basın açıklaması düzenledi. Keçiören İlçe Başkanı Furkan Yüce NATO’nun 70 yıldır Türkiye’ye zarar verdiğini söyledi.

Vatan Partisi "NATO'dan Çıkalım" kampanyasını yürütmeye devam ediyor. Ankara Keçiören'de Vatan Partisi İlçe Başkanlığının yaptığı basın açıklamasında NATO'nun Türkiye'ye çok zarar verdiği vurgusu yapılmadı. Basın açıklamasını yapan Furkan Yüce şunları söyledi: 

Şanlı ordumuz NATO denetiminden çıktıkça Doğu Akdeniz’den Suriye’ye yeni zaferler kazanmaktadır. Güçlü NATO demek, güçlü Gladyo demektir. NATO’nun Gladyosu 70 yıldır ülkemizde tertipler, katliamlar, faili meçhul cinayetler ve darbeler tertiplemektedir. NATO en son 15 Temmuz 2016 günü FETÖ eliyle darbe yapmaya, Türkiye’yi esir almaya yeltendi. Kahraman Türk Milleti ordusuyla ve halkıyla şehitler vererek bu girişimi bastırdı. Unutmayalım Keçiörenliler, darbe girişimine karşı en önde koştu. 27 kahraman vatandaşımız 15 Temmuz’da şehit düştü. Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.
NATO'dan çıkalım, HDP'yi kapatalım" Canlı Bağlantılar - Konuklar "Vahşi Kapitalizm her yeri sarmış durumda" Canlı Bağlantılar - Konuklar "AK Parti'nin HDP kapatılmamasına dair tavrı Türkiye'ye düşmanlık olur" Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü