Vatan Partisi seçim bildirgesini açıkladı: Torpil düzenini yıkacak irade

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel , Vatan Partisi'nin seçim bildirgesini açıklamasının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel , Vatan Partisi'nin seçim bildirgesini açıklamasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yücel konuyla ilgili olarak "Vatan Partisi bir düzen değişikliği öneriyor. Türkiye siyaseti ise makyaj yapıyor.  Bu sefer seçmen, bu fırsatı kaçırmasın" şeklinde konuştu.

Bir büyücünün korkulu hikayesi Umay Canlı Bağlantılar - Konuklar FETÖ mağduru adaylığını açıkladı Canlı Bağlantılar - Konuklar "Milletvekilliği seçimlerine 600 kahramanla giriyoruz" Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü