"İnsan yemek yemeye utanır mı?" | BOTAŞ gönüllü aşçıları Ulusal Kanal Haber Müdürü'ne konuştu

Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven deprem üssü Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde son gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Özseven, bir çadır kentte gönüllü aşçılar ile bir araya gelerek süreci izleyenlerle paylaştı.

Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven Afşin'de bulunan bir çadır kentte BOTAŞ gönüllü aşçılarından yemek faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. 

Bir gönüllü "İnsan yemek yemeğe utanır mı?" diyerek sürecin ne kadar zor olduğunun altını çizdi.

AFAD gönüllüsü "Çok fazla gelen bilinçsizce yardım var" Canlı Bağlantılar - Konuklar Adıyaman'da çadırda kalan depremzedeler yaşadıklarını anlattı Canlı Bağlantılar - Konuklar Çocuklar deprem travmasını nasıl atlatacak? Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü