Türkiye Sanatçılar Birliği'nin çağrısına yapımcılardan yanıt: "Jeneratörler bölgeye gönderilecek"

Türkiye Sanatçılar Birliği (TSB) depremzedelerin konaklama ve enerji sorunlarının çözülmesi için organizatör ve yapıcılara çağrıda bulundu. TSB Başkanı Murat Demirbaş, yapımcılar ve organizatörlerin çağrıya cevap verdiklerini bölgelere jeneratör ve karavan göndereceklerini belirtti.

Türkiye Sanatçılar Birliği çağrısı üzerine yapımcı ve organizatörler harekete geçti. Dizi, film ve reklam setlerinde kullanılan karavan ve jeneratörler deprem bölgelerine yollanacak. 

TSB Başkanı Murat Demirbaş birçok yapımcı ve organizatörün teklifi kabul ettiğini aktardı. Demirbaş şunları kaydetti: 

TSB olarak yardım çalışmalarını izlerken fark ettik ki en büyük sıkıntılardan biri enerji ve Jeneratör. Yine ısınma ve konaklama problemi var. Biz bu yayınları izlerken bir şeyler yapma ihtiyacı duyduk. Dizi, sinema ve reklam sektöründe setlerde özel ısıtma karavanlar ve jeneratör kullanılır. Türkiye’deki dizi, sinema ve reklam sahasında çalışan yapımcılarımız bu ihtiyacı karşılayabilecek düzeyde olduğunu düşündük.
Kahramanmaraş'ta son durum ne? Canlı Bağlantılar - Konuklar Canlı yayında artçı deprem meydana geldi Canlı Bağlantılar - Konuklar Cumhurbaşkanı Yardımcısı son durumu aktardı Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü