Çocuklar deprem travmasını nasıl atlatacak? |Prof. Dr. Neslihan İnal değerlendirdi

Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Neslihan İnal depremin psikolojik etkisini ve bununla nasıl mücadele edilmesi gerektiğini anlattı.

Prof. Dr. Neslihan İnal, depremin etkisinin toplum üzerinde ruhsal olarak nesilden nesile kalabileceğini söyledi. Depremden sonra dernek olarak koordine olduklarını ve hemen harekete geçtiklerini belirtti.

"İkinci Deprem ekiplerimizi enkaz altında bıraktı" Canlı Bağlantılar - Konuklar "Devlet 24 saatte tüm bölgeye el koydu" Canlı Bağlantılar - Konuklar "Deprem bana 5 saat gibi geldi, bitmeyecek gibiydi" Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü