"Burası devlet kontrolü altında" | Sezer Özseven Gaziantep Nurdağı'ndan aktardı

Ulusal Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven Gaziantep Nurdağı'ndaki yardım çalışmalarının yoğun bir şekilde yapıldığını aktardı. Bölgede yardım için için seferber olan Adanalı İş İnsanı Nurdağı'nda Kızılay ve askerlerin aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Bölgede AFAD ile işbirliği yaparak gönüllü yardım eden vatandaşlar Nurdağı'nda ihtiyaçların karşılandığını söyledi. Adanalı İş İnsanı Muhammet bey gündür depremzedelerle birlikte onların yaralını sarmaya çalıştıklarını belirtti. İş insanı, Kızılay ve askerin Nurdağı'nda yoğun bir şekilde görev yaptıklarının altını çizdi. 

Çin arama kurtarma ekibi konuştu: Türk halkı için seferber olduk Canlı Bağlantılar - Konuklar TGB depremzedeler için seferber oldu | Canlı Bağlantılar - Konuklar "Nurdağı'nda bir anne ve 2 çocuktan ses alındı" Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü